Pedicure

Vreemd eigenlijk dat nog maar een kwart van de Nederlanders geregeld naar de pedicure gaat. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten.

Goede voetverzorging is belangrijk

Het is zaak om uw voeten twaalf maanden per jaar goed te verzorgen. De juiste verzorging van de voeten is belangrijk om voetklachten te voorkomen. Wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt uw houding verandert en er daardoor weer heup, rug en of nekklachten kunnen ontstaan? Maar ook wanneer u geen problemen heeft, is goede voetverzorging een weldaad voor uw voeten.

Vakkundig verzorgen

Laat uw voeten dus vakkundig verzorgen door een professionele pedicure. Als lid van diverse branche organisaties streef ik naar continue vakbekwaamheid en kwaliteit. Ook voor nagelreparatie, regulatie en orthese kunt kunt u zonder problemen bij mij terecht. De salon bevindt zich op de begane grond.

Tarieven pedicurepraktijk

Benieuwd naar alle mogelijkheden en tarieven van de pedicure behandelingen? Download onze folder om alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven in te zien. Heeft u vragen over een bepaalde behandeling? Neem gerust contact met ons op.